Sponsorloop was een groot succes!

Sponsorloop 2019

Op dinsdagavond 9 april 2019 werd – na jaren van afwezigheid – weer een sponsorloop gehouden voor de vereniging. Bevers, Welpen, Scouts en Explorers haalden zoveel mogelijk sponsoren op die per gelopen rondje geld konden doneren.

Dinsdagavond om 19:15 uur werd het startschot gegeven. Binnen 30 minuten probeerden de leden zoveel mogelijk rondjes om het Trapveldje in Nieuwveen te rennen. Langs de route stond publiek de renners aan te moedigen. Een half uur later kon er even bijgekomen worden onder het genot van een glaasje limonade en een zakje chips bij het kampvuur. Van elke speltak kreeg degene met het meeste aantal rondjes een mooi insigne. Gefeliciteerd!

Insigne Sporter
De deelnemers met de meeste rondjes verdienden een insigne!

Iedereen heeft fantastisch zijn of haar best gedaan! Het totaal opgehaalde bedrag is nog niet bekend, maar de inzet en het enthousiasme waarmee iedereen deze sponsoractie heeft aangegrepen is buitengewoon. Namens alle leiding en het bestuur van Scouting Nieuwveen bedanken we iedereen voor de inzet! Zowel de deelnemers, het publiek als leden van De Stam die alles georganiseerd hebben. Dat dit weer het begin van een jaarlijkse traditie mag zijn!

Gepubliceerd door scoutingabbepierre

Scouting is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s