Scouts

Speltakteken_scouts_2010

De Scouts zijn jongens en meiden tussen de 12 en de 15 jaar. Onze opkomsten zijn op de vrijdagavond, van 19.00 uur tot 21.00 uur. De groep is verdeeld in patrouilles, met aan het hoofd de patrouilleleider (PL) en daarnaast de assistent-patrouilleleider (APL). Met je patrouille ga je op pad en ben je er voor elkaar.

Naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Zeilen op de plassen, koken op je eigen vuurtje, op hike en de bossen verkennen, sta op je eigen benen, ontwikkel je eigen mening. Pannenkoeken bakken, bruggen bouwen van touw en hout, zingen, kamperen, een nachtspel in het bos; je kunt het zo gek niet bedenken. Lees hier bijvoorbeeld de kampkrant van ons Zomerkamp!

Tenten bouwen op zomerkamp

Bij de Scouts is er dus veel te doen! Ben je tussen de 11 en de 14 jaar? Heb je zin om op de vrijavond mee op avontuur te gaan of gewoon een keer te komen kijken? Je bent van harte welkom!

Lijkt het je leuk om lid te worden van de Scouts? Kijk dan snel op de pagina lid worden.

Agenda

De agenda met alle belangrijke data van de scouts kun je hier vinden!

Contact

Contact opnemen de de leiding van de Scouts kan via het contactformulier! Uiteraard is iedereen altijd welkom om na de opkomst (vrijdag vanaf 21:00 uur) een keertje langs te komen mochten er vragen zijn of om even kennis te maken.