Welpen

Logo_welpen.png

Wij zijn de Welpen van Scouting Abbé Pierre. De Welpen is een groep van jongens en meisjes in groep 3 tot en met groep 6. Elke dinsdagavond hebben we een opkomst van 18.30 – 20.00 uur. We maken er elke week wat leuks van!

Zoek jij een gezellige hobby, waarbij je leuke en uitdagende activiteiten doet met leeftijdsgenoten? Dan is scouting echt wat voor jou! Kom gerust een keer langs om een opkomst mee te kijken. Als je lid wilt worden, kun je het formulier invullen op de pagina lid worden.

Over de opkomsten

De groep bestaat uit ongeveer 25 Welpen. Bij de opkomsten doen we van alles, waarbij respect voor mens, dier en omgeving erg belangrijk is. We gaan de natuur in om een spel te doen, we knutselen in de Mettenburcht of lopen een speurtocht door de nieuwbouw. Maar ook werken we aan insignes die je kunt behalen, zoals bijvoorbeeld het insigne ‘andere wereld’. Hierbij neem je een kijkje in bijvoorbeeld China of Amerika en zie je dat er toch wel veel verschillen zijn tussen Nederland en andere landen. Met kerst of Halloween maken we er natuurlijk een heel speciale thema-opkomst van, waarbij iedereen z’n steentje bijdraagt. Dan misschien wel het leukste: een kampvuur maken en daar knakworstjes bij eten, wat wil je nog meer?

Al met al genoeg te doen, te leren en te beleven bij de Welpen!

Contact

De welpengroep wordt op dit moment gedraaid door een enthousiaste groep van zeven meiden. Natuurlijk zijn we altijd opzoek naar versterking van ons leidingteam. Interesse? Stuur een mailtje of kom langs!

Wij zijn iedere dinsdagavond in de Mettenburcht (0172-537430) te vinden en u kunt ons altijd bereiken via e-mail: welpen@abbepierre.nl.

Minikamp Welpen
%d bloggers liken dit: