Wolven

Wolven

Omdat onze mooie vereniging groeit en wij er enthousiaste vrijwilligers bij hebben gekregen gaan wij vanaf de zomer een nieuwe groep starten! Deze groep gaat de Wolven heten. De Wolven wordt een hele nieuwe speltak die alléén bestaat bij Scouting Abbé Pierre!

Wat er verandert

De Wolven is vanaf aankomend seizoen 2021/2022 dé speltak voor alle kinderen van groep 7 en groep 8. De Welpen zal daarom dan een speltak worden voor de kinderen van groep 4 t/m groep 6. De kinderen die volgend schooljaar naar groep 7 of groep 8 gaan worden volgend seizoen een Wolf.

De Wolven gaan, net als de Welpen, op dinsdag opkomst draaien van 18:30 tot 20:00 uur. Deze twee groepen draaien aparte opkomsten in aparte zalen met hun eigen leiding. De Wolven hebben natuurlijk ook een eigen kleur uniform. Voor deze groep zal dit de donkerblauwe blouse zijn. Ze krijgen deze tijdens het overvliegen aan het begin van het nieuwe seizoen.

De leiding

De leiding van de Welpen gaat splitsen: een deel van deze leiding zal dus volgend jaar Wolvenleiding worden.

Kinderen die volgend schooljaar in groep 4, 5 of 6 zitten, vinden volgend seizoen hun plek bij onze scouting als een Welp. De leiding van de Welpen zijn volgend seizoen Nouschka, Tessa, Ilse, Brenda, Lisa (van der Weijden) en Melanie.

Kinderen die volgend schooljaar in groep 7 of groep 8 zitten vinden volgend seizoen hun plek vinden bij onze scouting als Wolf. De leiding van de Wolven zijn volgend seizoen Nadine, Lisa (Bruggink), Laura, Thirza, Kim en Rowie.

Nieuwe leden

Deze nieuwe groep geeft natuurlijk ruimte voor nieuwe leden bij zowel de Welpen als de Wolven! Aanmeldingen voor volgend seizoen lopen al aardig vol. Wees dus niet te laat!

Wij zijn hier allemaal natuurlijk heel enthousiast over en hopen dat jullie dit ook erg leuk vinden. Zijn er vragen of wilt u meer informatie? Mail dan gerust naar wolven@abbepierre.nl!

Tot volgend seizoen!