Explorers

Wilde ideeën? Grootse plannen? Verborgen talenten?

ins_xplo

Bij de Explorers kun je zelf aan de slag! Ze maken samen plannen en bepalen hun eigen avontuur. Daarom is geen dag hetzelfde! De Explorers (ook wel ‘Explo’s’ in de volksmond) zijn een groep heren en dames tussen de 15 en 18 jaar, die op vrijdagavond van 20:00 tot 22.00 uur treffen bij de Mettenburcht. De Explorers bepalen zelf (onder begeleiding 😎) wat ze gaan doen!

Wie zijn de Explorers?

De Explorers: de groep waar je in al je scouting-jaren naartoe hebt gewerkt. Zelf plannen maken en je eigen avontuur bepalen, daar draait het allemaal om. Daarom is geen enkele opkomst hetzelfde.

De mogelijkheden zijn eindeloos, elke opkomst weer. Je bent samen met andere Explorers verantwoordelijk voor een goed programma en voor een goede samenwerking. Alles is mogelijk, zolang jij maar zorgt dat het kan!

Leiding heb je niet meer nodig, begeleiding natuurlijk wel. Geen voorgekookte activiteiten meer, zoals je gewend bent. De leiding is er om je nét dat laatste zetje te geven, om een goede reden geven om uit je luie stoel te komen. En natuurlijk een beetje hulpje bieden als het plan dreigt te stranden.

De Explorers worden begeleid door de ervaren leiding Michel, Melvin en Lisa. Michel loopt al meer dan 18 jaar mee als leiding bij de Scouting, er is dus ervaring genoeg!

Op 3 september 2010 zijn de Explorers gestart voor jongeren tussen de 15 en de 18 jaar. Heb je zin om een keer te komen kijken? Je bent van harte welkom! De Explorers draaien op de vrijdagavond van 20:00 tot 22:00, met een eventuele uitloop tot ongeveer 01:00.

Contact

Als je lid wilt worden van de Explorers, kun je het formulier invullen op de pagina lid worden, of een mailtje sturen naar explorers@abbepierre.nl. Wij zijn elke vrijdagavond aanwezig in de Mettenburcht: 0172-537430.

%d bloggers liken dit: