Contact & lid worden

Lid worden: Wilt u uw kind aanmelden om lid te worden van Scouting Abbé Pierre Nieuwveen? Dat kan via onderstaand contactformulier. Wij zorgen er voor dat uw kind zo snel mogelijk mee kan draaien bij de desbetreffende speltak. De contributie voor één seizoen bedraagt €140,-.

Donateur worden: Draagt u de Scouting een warm hart toe, word dan lid-donateur of doe een eenmalige gift. Daarmee steunt u de leukste organisatie in Nieuwveen, die volledig gedraaid wordt door vrijwilligers! Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via het formulier hieronder.

Leiding worden: Ook zijn wij altijd op zoek naar mensen die onze leidingteams of bestuur willen komen versterken. Lijkt het u leuk om, samen met een leidingteam, een groep van 20 tot 30 enthousiaste kinderen wekelijks een leuke en leerzame activiteit te bieden? Of denkt u dat u achter de schermen iets voor ons kunt betekenen (bijvoorbeeld door het bestuur te versterken) en zo ook op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van Scouting Abbé Pierre? Dan horen we dat heel graag van u!